poza cover.jpg

Pe scurt..

Am început în 2012 cu o ambiție puternică de a crea cele mai pure sucuri, smoothie-uri cu  superingrediente nutritive care să ne ușureze viața urbană în tranziția către un stil de viată “fresh” în toate cele 3 elemente esențiale, minte, trup și suflet.

Cum am început

    Orice idee începe cu momentul în care îți dai seama că ceva lipsește. In cazul nostru era vorba de un loc placut unde poti sa te alimentezi repede si sanatos.  Singurele optiuni pe care le aveam la indemana erau sucurile concentrate sau procesate prin pasteurizare. Nu există niciun înlocuitor pentru un suc proaspăt fie că este procesat prin tehnologie HPP sau filtrare UV, acestea sunt doar soluții convenabile pentru a furniza provocările și profiturile lanțulrilor mari de magazine – in nici un caz calitatea, sănătatea sau nutriția.

Astfel ne-am propus să creeăm produse fără zahăr sau indulcitori artificiali, conservanți, substanțe chimice sau alți aditivi nesanatosi, toate ingredientele sa fie 100% naturale. Iar pentru ca tinem la planeta  și sustinem compasiunea față de aimale am ales să folosim pe cat se poate de mult numai ingrediente de origine vegetală. 

    Ne bucurăm foarte mult și considerăm că avem success atunci când vedem că tinerii sau adulții fac alegeri  mai sănătoase si conștiente pentru o viață cât mai echilibrată cu obiceiuri sănătoase.

    Sa traim “fresh”  este modul în care alegem să ne trăim viața,  ne străduim să sprijinim sănătatea clienților noștri,  a comunității și a planetei noastre.

Sperăm să  vă bucurați la fel de mult ca noi de produsele noastre, preparate cu pasiune intr-un loc cu dragoste de sine, recunoștință, generozitate și bucurie.

Abonează-te la un stil de viață ”fresh”

Mood Fresh | est. 2012 Sibiu