Caută

Ce este programul Juice Fast?

Actualizată în: Iul. 30

Pe scurt, programul Juice Fast este un post cu sucuri. În timpul acestui post, nu consumăm decât sucuri de fructe și legume naturale, neprocesate, presate la rece, crude, 100% pure. Când postim, îi oferim corpului nostru odihnă de la digerarea alimentelor complexe și procesate. De fiecare dată când consumam grăsimi, alcool, cărnuri sau alimente procesate, care conțin substanțe chimice și pesticide sau zahăr rafinat, corpul nostru devine toxic și inflamat. Din fericire organismul nostru este foarte inteligent și este capabil să se curețe de unul singur. Oferind sistemului digestiv odihnă, scutim energia de a descompune alimentele și oferim organismului șansa de a se concentra pe sarcini mai importante de curățare profundă. Postul cu sucuri nu înseamnă să înfometam metabolismul - fiecare suc pe care îl bem are aproape 2 kilograme de fructe si legume presate la rece și conține o mulțime de vitamine și nutrienți de care organismul are nevoie pentru o functionare optima.

Care sunt avantajele programului Juice Fast?


Prin consumul de sucuri presate la rece, mineralele, vitaminele și enzimele sunt foarte rapid absorbite în fluxul de sânge. După un post de minim 3 zile, ficatul, inima și întregul corpul vor începe deja să elimine celulele bolnave sau moarte, veți incepe să pierdeți în greutate, să scăpați de inflamații și să câștigați mai multă energie.

Programul Juice fast ne oferă o mare șansă de a face un pas înapoi pentru a analiza obiceiurile nesănătoase și ocazia de a vedea unde exista loc pentru îmbunătățiri in stiulul de viață pe care il trăim.

Postul cu sucuri nu este doar o experiență fizică ci și una mentală, spirituală și emoțională. Dacă întâmpinați momente dificile nu uitați să vă reamintiți de ce faceți postul si care sunt avantajele pe care acesta le poate aduce, o minte mai clară, mai multă energie, diminuarea sau chiar eliminarea simptomelor anumitor boli și desigur, un corp mai frumos, o piele mai curată.

Cât durează programul Juice Fast și ce conține?

Programul se poate ține 1, 3 sau 5 zile în funcție de voința fiecăruia.

Pachetul pentru 1 zi conține 5 sucuri diferite presate la rece si ambalate în recipient de sticlă, 1 shot de 50ml și 2 ape alkalinizate Kangen de 500ml cu ph alkalin 9.5.

Ce trebuie să faceți înainte, în timpul și după programul Juice Fast?


Înainte de inceperea programului - pentru a profita la maximum de acest program începeți să eliminați carnea, lactatele, amidonul, glutenul, tutunul, cofeina, zahărul rafinat și alcoolul cu ​​2 - 3 zile înainte de începerea programului. În acest fel, corpul dvs. nu va fi în șoc în schimbarea dietei și va ușura procesul de detoxifiere. Începeți cu o alimentatie usoară alcătuită din fructe și legume, salate cu verdețuri, nuci și semințe, toate in stare cât mai crudă.

În timpul postului - începeți cu apă caldă și lămâie în fiecare zi dupa care consumați primul shot. Sucurile se beau la fiecare două ore sau când vă este foame. Hidratarea cu apă este esențiala și în aceste zile, consumați cîte un pahar între mese (sucuri) sau oricând simțiți nevoia. Pentru o detoxifiere mai profundă, dați corpului odihnă și faceți doar exerciții fizice ușoare, precum yoga sau meditație. Dacă doriți să pierdeți mai mult în greutate, atunci ar trebui să faceți mai mult efort, jogging, înot, sau orice alta activitate fizică preferată insă nu exagerați deoarece organismul mai are nevoie de energie și pentru recuperare și regenerare.

După terminarea programului – ceea ce consumați după treminarea programului Juice fast este foarte important deoarece organismul are nevoie de timp pentru a se reobisnui cu digestia alimentelor solide. În mod ideal, doriți să mențineți procesul de detoxifiere cât mai mult timp posibil, prin urmare, încercați să mâncați fructe și legume crude pentru o perioadă cât mai lungă de timp .Începeți ziua cu un smoothie sau doar un fruct, apoi în timpul zilei, continuați cu o salată ușoară de crudități. Nucile sau alunele crude sunt o alternativa buna ca și snack în timpul zilei iar împreuna cu un fruct iți aduc un aport semnificativ de fibre și nutrienți suficienți pentru câteva ore bune. Evitați pe cât mai mult posibil mâncărurile procesate, prajite, sau orice alte alimente rafinate precum zahărul, alcoolul, nicotina, etc..

#juicefast #restart #detox #juicecleanse #moodfresh #freshjuice #feelfresh

22 afișare

Abonează-te la un stil de viață ”fresh”

Mood Fresh | est. 2012 Sibiu