Caută

Minte ascuțită, Inimă de leu!

Preparata cu apa alcalina, fiecare cană de LIONS Coffee combină proprietățile energizante ale cafelei cu beneficiile ciupercii Coama Leului care oferă un boost pentru creier. Coama Leului este o ciupercă comestibilă care este folosită de mii de ani în Medicina Chineză Tradițională pentru a ajuta la sănătatea creierului.

Studiile au arătat că ciuperca Coama Leului îmbunătățește neurogeneza, memoria de lucru și memoria reproductivă, fiind și un bun protector împotriva bolilor, incluzând demențele și boala Alzhimer.


COAMA LEULUI, CA CIUPERCĂ MEDICINALĂ:

Această ciupercă este bogată în câteva componente importante din punct de vedere fiziologic. Aici vorbim în special de polizaharidele beta-glucan care sunt responsabile pentru activitățile anticancerigene, imuno-modulatoare, hipolipidice, antioxidante si neuroprotectoare ale acestei

ciuperci. Coama leului mai are, printre altele, proprietăți anti-microbiene, antihipertensive, anti-diabetice si de vindecare a rănilor. Datorita proprietăților sale antiinflamatorii și îmbunătățirii ratei de regenerare a nervilor periferici (activează eliberarea factorului de creștere neuronal, favorizează procesul de mielinizare si crește numărul axonilor), H. Erinacea se prezinta promițătoare in ceea ce privește proprietățile de recuperare în cazul unor boli precum Parkinson sau Alzheimer.


8 afișare

Abonează-te la un stil de viață ”fresh”

Mood Fresh | est. 2012 Sibiu